به گزارش روابط عمومی فرمانداری نقده، منوچهر شاکر فرماندار شهرستان در دومین جلسه شورای آموزش و پرورش نقده در سال 99 اظهار داشت: با توجه به شیوع بیماری کویید 19 در جامعه، ضروریست تمهیدات لازم در جهت حفظ سلامت دانش آموزان در سال تحصیلی جدید صورت گیرد. در این راستا تمامی نهادها و مسوولین کشور در تلاش هستند با ارائه راهکارهای لازم امر تعلیم و تربیت متوقف نشود و در عین حال سلامت دانش آموزان نیز حفظ شود.
رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان در ادامه سخنان خود با اشاره به تعیین شهریه فعالیت های فوق برنامه ای مدارس گفت: دریافت شهریه در مدارس براساس دستورالعمل ها و اساسنامه و با در نظر گرفتن شرایط مالی دانش آموزان صورت گیرد و اداره آموزش و پرورش نیز بر اجرای آن، نظارت کامل داشته باشد.
در ادامه جلسه محمود خداداد رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان ضمن ارائه گزارش از روند آماده سازی مدارس و حوزه های مختلف آموزش و پرورش شهرستان برای سال تحصیلی جدید، عنوان کرد: بازگشایی مدارس در 15 شهریور خواهد بود و نحوه فعالیت آن به درگیری شهرستان با بیماری کویید 19 بستگی دارد که در این راستا سه راهکار متصور است، در صورتی که در زمان بازگشایی مدارس، استان و شهرستان در وضعیت قرمز باشد، آموزش ها بصورت مجازی و غیرحضوری و در وضعیت زرد آموزش ها تلفیقی از مجازی و حضوری، در وضعیت سفید نیز آموزش بصورت حضوری و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی خواهد بود.
وی افزود: طبق آمار حدود 70 درصد دانش آموزان به فضای مجازی دسترسی دارند و برای 30 درصد باقیمانده نیز راهکارهای لازم توسط وزارت آموزش و پرورش ارائه خواهد شد.