پیام تبریک منوچهر شاکر فرماندار شهرستان نقده بمناسبت گرامیداشت هفته قوه قضاییه

 

بسم الله الرحمن الرحیم

لَقَدْ أَرْسَلْنَا رُسُلَنَا بِالْبَیِّنَاتِ وَأَنزَلْنَا مَعَهُمُ الْکِتَابَ وَالْمِیزَانَ لِیَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ (سوره حدید- آیه ۲۴)
یکی از اهداف پیامبران الهی و نیز مهمترین مسئولیت آنان ایجاد و اقامه قسط و عدالت در جامعه است.

 هفته اول تیر ماه یادآور سالروز فاجعه جانسوز و دردناک شهادت آیت الله شهید بهشتی و ۷۲ تن از یاران گرانقدر انقلاب اسلامی است که بنا به تجلیل از معمار بزرگ دستگاه قضایی کشور به هفته قوه قضائیه نامگذاری شده است.

 قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران با پاسداری از قانون اساسی و سرلوحه قرار دادن رهنمود‌ها و منویات مقام معظم رهبری ((مدظله العالی)) به عنوان رکن اساسی نظام، مسوولیت خطیر و حساسی را در پشتیبانی از حقوق فردی و اجتماعی و تحقق بخشیدن به عدالت عهده‌دار است.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید گرانقدر حضرت آیت الله بهشتی و 72 تن از یاران ایشان، هفته قوه قضائیه را به همه مسئولین قضایی، قضات، دادیاران، دادرسان، کارکنان و خدمت گزاران این قوه به خصوص رئیس محترم دادگستری، دادستان عمومی و انقلاب و مجموعه خدمتگزار امر قضا در شهرستان نقده تبریک عرض نموده و از خداوند سبحان برای همه این عزیزان عزت و سرافرازی و توفیق خدمت به ملت شریف و قدرشناس کشورمان را مسئلت دارم و از خدمات شایسته مجموعه دستگاه قضایی در برقراری عدل و قسط و امنیت عمومی در جامعه، تقدیر و تشکر می ‌نمایم.  

                                                                                                                                                                         
منوچهر شاکر/ فرماندار شهرستان نقده