به گزارش روابط عمومی فرمانداری نقده، جمعی از اصحاب رسانه و فعالین فضای مجازی با حضور در فرمانداری با محمد نوبخت سرپرست فرمانداری نقده دیدار و گفتگو کردند. در این دیدار سرپرست فرمانداری نقده با اشاره به اهمیت نقش خبرنگاران و اصحاب رسانه در جامعه، گفت: این قشر زحمت کش نقش مهمی در پویایی جامعه دارند و باید به نحوی حمایت شوند. تزریق روحیه امید و افزایش اعتماد اجتماعی از مهمترین نیازهای جامعه کنونی ماست که با همراهی اصحاب رسانه میسر خواهد شد.
محمد نوبخت با اشاره به سوابق کاری خود، افزود: با توجه به سابقه خدمتی خود، آشنایی کاملی با فضای سیاسی و همچنین با فضای رسانه ای شهرستان دارم.
وی گفت: مردم این دیار چه در زمان انقلاب و جنگ تحمیلی و چه بعد از آن ایثارگری های فراوانی انجام داده اند، جای جای این منطقه نشانی از شهدا دارد. خودم را خادم این مردم می دانم و امیدوارم بتوانم با همراهی مردم و بخصوص اصحاب رسانه با تمام توان خدمت کنم. این مردم رنج دیده شایسته خدمت هستند.
سرپرست فرمانداری نقده در ادامه افزود: وحدت و همدلی باید سرلوحه کارهایمان باشد. نگاه امنیتی و دوقطبی به شهر باعث عدم پیشرفت می شود. روحیه انسجام و اتحاد باید در جامعه حاکم گردد. شهر ما نیاز به هم افزایی دارد که رسانه ها باید به این امر کمک نمایند. این دیار پتانسیل های زیادی دارد، از ظرفیت تمامی افراد بدور از غرض ورزی استفاده می کنیم.
نوبخت نقده در بخش دیگری از سخنان خود گفت: مطالبه گری اصولی دارد و باید با عقلانیت صورت گیرد. مطالبه گران باید با سنجش امکانات موجود، بصورت واقع بینانه مطالبه نمایند.
وی نقد درست و اصولی را از مهمترین وظایف رسانه دانست و اذعان کرد: انتقاد صحیح در هر زمینه ای موجب رشد و تعالی می شود. فرد نقد کننده باید اشرافیت کاملی به مساله مطروحه داشته باشد و بعد از بررسی اجمالی و اطمینان از درستی، موضوع را مطرح نماید.
سرپرست فرمانداری از اصحاب رسانه خواست در کارهای رسانه ای خود جانب انصاف را رعایت نمایند و خدا را ناظر کارهای خود بدانند.
نوبخت افزود: مدیران ادارات و بخصوص روابط عمومی باید تعامل خوبی با رسانه ها داشته باشند و با افزایش سواد رسانه ای خود نسبت به ارائه عملکرد خود اقدام نمایند. برنامه هایی هم برای تقویت سخت افزاری و نرم افزاری روابط عمومی های ادارات داریم. البته کارها و تلاش های خوبی هم در ادارات انجام می شود که متاسفانه در جامعه منعکس نمی شود که باید این مهم نیز بحو احسن صورت پذیرد.
وی در پایان سخنان خود گفت: برنامه های حمایتی نیزاز خبرنگاران پیش بینی کرده ایم و به مرور و با پیگیری خود خبرنگاران قابل اجرا خواهد بود. تشکیل کانون خبرنگاران، برنامه های آموزشی خبرنویسی و سواد رسانه ای و همکاری با خبرگزاری های رسمی کشوری از جمله این برنامه هاست. در عین حال از فعالین رسانه ای خواست نسبت به دریافت مجوزهای لازم از ارگان های مربوطه و کار قانونمند اقدام نمایند.
در این نشست هر یک از حاضرین در جلسه به بیان دیدگاههای خود در مسائل مختلف پرداختند. تعامل مدیران ادارات با رسانه، آموزش اصحاب رسانه و فعالین فضای مجازی، افزایش سواد رسانه ای مدیران، عدم حاشیه سازی و شایعه سازی، نشان دادن چهره زیبای شهر، حمایت از رسانه، عدم تخریب اشخاص و نهادها، مساله مجوز رسانه ها، استفاده از مزایای شغل خبرنگاری، وحدت در بین رسانه ها علیارغم تفاوت سلیقه ها، ارج نهادن به فعالیت های مجازی، عدم دعوت گزینشی خبرنگاران در جلسات، حمایت ازفعالین رسانه ای ازجمله مباحث مطرح شده از سوی فعالین مجازی در این نشست بود.