جلسه کارگروه بهداشت و امنیت غذایی، به ریاست فرامرزی فرماندار شهرستان تشکیل شد

جلسه کارگروه بهداشت و امنیت غذایی، به ریاست فرامرزی فرماندار شهرستان تشکیل شد
صبح امروز 6 اسفند ماه، جلسه کارگروه بهداشت و امنیت غذایی، به ریاست فرماندار و با حضور ائمه جمعه، بخشداران مرکزی و محمدیار، رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان و دیگر اعضای جلسه، با محوریت بررسی و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، در محل سالن جلسات فرمانداری تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری نقده، فرامرزی فرماندار شهرستان در این جلسه با بیان اینکه سلامت عمومی جامعه از هر چیز دیگری مهمتر است، اظهار داشت: همراهی شهروندان در خصوص پیشگیری از این بیماری بسیار حائز اهمیت و ضروری است.

وی تأکید کرد: ستاد بحران و پدافند غیر عامل و دیگر مسئولین شهرستان در این رابطه در کنار اداره بهداشت و درمان نقده، خواهند بود.

فرامرزی در ادامه سخنان خودگفت: اطلاع رسانی و اظهار نظر در رابطه با این بیماری باید بصورت دقیق و از طریق روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان صورت گیرد و بعلت تخصصی بودن موضوع، هیچ فرد و نهاد دیگری حق اطلاع رسانی و اظهار نظر در این خصوص را ندارد. رسانه های خبری شهرستان نیز اخبار و اطلاعات را از طریق اداره بهداشت و درمان شهرستان دریافت نمایند. در غیر این صورت، انتشار هرگونه اخبار و اطلاعات از منابع دیگر غیر قانونی است و میبایست پاسخگو باشند.

فرماندار شهرستان خاطر نشان کرد: تمامی دستگاه های اجرایی موظفند مصوبات این جلسه را بصورت دقیق، عملیاتی و اجرایی نمایند.

در این جلسه روسای مرکز بهداشت و شبکه بهداشت و درمان شهرستان در خصوص تاریخچه بوجود آمدن این ویروس و راه های مقابله و پیشگیری از شیوع آن را برای حاضرین در جلسه تشریح کردند.