مراسم روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی نقده برگزار شد

مراسم روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی نقده برگزار شد


به گزارش روابط عمومی فرمانداری نقده،  محمد نوبخت فرماندار شهرستان طی سخنانی در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا بخصوص شهدای این روز و شهدای دانشجوی شهرستان و تبریک 16آذر روز دانشجو، گفت: دانشجویان و دانش آموزان از اهداف توطئه های دشمنان هستند.

فرماندار نقده تصریح کرد: دشمنان انقلاب اسلامی مضمحل شده اند و به هر راهی متوسل میشوند تا برنامه های خود را برای صدمه زدن به نظام اسلامی ادامه دهند که به حول و قوه الهی تمامی این توطئه های شوم خنثی شده اند.
محمد نوبخت وظیفه دانشجویان را علاوه بر تولید علم، فعالیت های اجتماعی، فرهنگی و سیاسی و زمانشناسی دانست و افزود: در اتفاقات سال گذشته مردم فهیم و ولایی شهرستان و بخصوص شما دانشجویان با دشمن شناسی توانستید توطئه بزرگ انان را در برهم زدن نظم و امنیت جامعه خنثی کنید.

 

در پایان از 18دانشجوی فعال فرهنگی، علمی و ورزشی و 4 خانواده شهید و ایثارگر تجلیل شد.