جلسه اشتغال پایدار روستایی به ریاست منوچهر شاکر فرماندار شهرستان برگزار شد

جلسه اشتغال پایدار روستایی به ریاست منوچهر شاکر فرماندار شهرستان برگزار شد

صبح امروز جلسه اشتغال پایدار روستایی به ریاست فرماندار و با حضور معاون مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره) و نمایندگان بنیاد برکت استان آذربایجان غربی، بخشدار محمدیار و جمعی از مسئولین ادارات شهرستان  با محوریت ارائه گزارش از هدف بنیاد برکت در خصوص توسعه و اشتغال پایدار در مناطق محروم و کم برخوردار، تشریح و تبیین طرح سحاب و نحوه اجرای آن، شرایط دریافت تسهیلات اشتغالزایی، بررسی مشاغل روستا و موانع و مشکلات این مشاغل ونحوه اطلاع رسانی به اهالی روستا، در محل سالن جلسات فرمانداری نقده تشکیل شد.

 

به گزارش روابط عمومی فرمانداری نقده، منوچهر شاکر فرماندار شهرستان در ابتدای جلسه اظهار داشت: ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره) و بنیاد برکت همانطور که از اسمش پیداست مایه خیر و برکت است، قطعا با برنامه ریزی دقیق، همکاری و همراهی مسئولین شهرستان و نمایندگان بنیاد برکت استان شاهد توسعه اشتغال و تقویت پایه اقتصادی شهرستان علی الخصوص در روستاها خواهیم بود.

فرماندار شهرستان عنوان داشت: قطعاً حمایت از بنگاه ها و کارگاه های تولیدی راکد و نیمه فعال کمک قابل توجهی در توسعه اشتغال شهرستان خواهد داشت.

 در ادامه سلطانی معاون مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره) استان، برنامه های ستاد اجرایی را در جهت ایجاد اشتغال پایدار در روستا ها و مناطق محروم را تشریح کرد.

وی اظهار داشت: ستاد اجرایی فرمان امام طبق برنامه ای که در کل کشور دارد از سال 86 با دستور رهبر انقلاب موسسه ای بنام بنیاد برکت در جهت محرومیت زدایی و توسعه مناطق روستایی و محروم تأسیس کرد.

سلطانی گفت: مأموریت اصلی بنیاد برکت کار آفرینی و تواتمند سازی اقتصادی و اجتماعی مناطق محروم است.

 در ادامه خانم کاشفی نماینده بنیاد برکت استان عنوان داشت: انتخاب محرومیت زدایی به شیوه و مدل توسعه روستایی در سه مرحله طرح سحاب- طرح آسمان و طرح آفتاب است، اهداف اصلی طرح سحاب  توسعه اشتغال درمناطق هدف، توان افزایی اقتصادی و افزایش سطح درآمد روستاها، تقویت پایه اقتصادی، افزایش نرخ بهره وری و تنوع بخشی به تولیدات روستایی  در جهت جلوگیری از مهاجرت به شهرها است و این امر فقط با ایجاد اشتغال پایدار در سطح روستاها میسر خواهد بود.

وی افزود: جامعه هدف این طرح شامل تمامی افراد بیکار یا شاغلینی که حقوق آنها 50 درصد کمتر از قانون شورای عالی کار در روستا ها ست می باشد.

 در ادامه قلندری رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان گزارشی از آمار و مسائل و مشکلاتی که واحد های تولیدی و صنعتی مستقر در روستاها با آن روبرو هستند ارائه داد و افزود: حدود 93 واحد تولیدی در روستاهای حوزه شهرستان مستقر هستند و در صورت حمایت، این روستاها ظرفیت و پتانسیل رشد دو الی سه برابری واحدهای تولیدی و صنعتی را دارا می باشند.