در جلسه کارگروه اشتغال، سرمایه گذاری و رفع موانع تولید، با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری آذربایجان غربی:

14 مورد از موانع و مشکلات کارگاه های تولیدی شهرستان نقده و سرمایه گذاران برطرف شد

14 مورد از موانع و مشکلات کارگاه های تولیدی شهرستان نقده و سرمایه گذاران برطرف شد
جلسه کارگروه اشتغال، سرمایه گذاری و رفع موانع تولید به ریاست فرامرزی فرماندار شهرستان و با حضور حسینی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری آذربایجان غربی، اعضای کارگروه تسهیل و موانع تولید و اعضای کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان، مدیران کل، معاونین و کارشناسان ذیربط، اعضای کارگروه اشتغال شهرستان و جمعی از مدیران کارگاه های تولیدی شهرستان نقده، در محل سالن جلسات فرمانداری تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان نقده، فرامرزی فرماندار شهرستان اظهار داشت: در حوزه شهرستان نقده حدود 117 واحد تولیدی و صنعتی وجود دارد که از مجموعه این واحدها 65 واحد فعال، 27 واحد فصلی و نیمه فعال و 25 واحد راکد و تعطیل است. در این راستا از از 12 نفر از مدیران واحدهای تولیدی دعوت شده که در این جلسه حضور یابند و مسائل و مشکلات خود را مطرح نمایند تا راهکارهای لازم بمنظور رفع موانع تولید اتخاذ شود.

فرماندار شهرستان در ادامه سخنان خود گفت: اعتبارات تخصیص یافته برای مناطق روستایی در حوزه شهرستان مبلغی بالغ بر4760(چهار میلیارد و هفتصد و شصت میلیون) تومان بود که خوشبختانه با مجموعه فعالیت ها و تلاش های کارگروه اشتغال شهرستان و مساعدت های کارگروه استان توانستیم در حوزه شهرستان مبلغی بالغ بر (8283) (هشت میلیارد و دویست و هشتاد و سه میلیون) تومان اعتبار جذب کنیم که در این زمینه کارگروه اشتغال و بخصوص بانک کشاورزی شهرستان عملکرد بسیار خوبی داشته اند.

فرامرزی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: شهرستان نقده شهر ایثار، شهادت و مقاومت، شهر طلایی ورزش و شهر تالاب هاست و دارای آب هوای سالم و معتدل است و از لحاظ تولیدات کشاورزی و دامی در سطح کشور، حرفی برای گفتن دارد.

وی افزود: اگر ما در حوزه سرمایه گذاری برای طرح های تولیدی بتناسب نیازمندی های شهرستان و بصورت کارشناسی، دقیق و کاربردی وارد شویم قطعاً در توسعه و پیشرفت شهرستان موفق خواهیم بود لذا موانع و مشکلاتی در برخی از واحدهای تولیدی شهرستان وجود دارد که از جمله این مشکلات می توان  به عدم توازن اعتبار و تسهیلات طرح ها با توجه به تورم موجود، موانع ترانزیتی و عدم دسترسی به تأمین مواد اولیه در طرح های صنعتی و کشاورزی شهرستان، نبود اعتبارات کافی در زیرساخت های شهرک های صنعتی شهرستان اشاره کرد. البته شهرک صنعتی خلیفه لو با تلاش ها و کارهایی که در این زمینه صورت گرفته تمامی زیر ساخت های آن به اتمام رسیده و اکنون آماده سرمایه گذاری هر شهروندی از هر نقطه کشور است.

فرماندار شهرستان در بخش پایانی سخنان خود ابراز امیدواری کرد که با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری، مدیران کل و کارشناسان مربوطه در این جلسه بتوانیم مسائل و مشکلاتی که واحدهای تولیدی و سرمایه گذاران بخش خصوصی شهرستان با آن مواجه هستند را برطرف کنیم.

در ادامه جلسه حسینی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه استاندار عنوان کرد سیاست ما بر این است که در تمامی شهرستان ها به صورت مستمر حضور پیدا کنیم و از نزدیک با مسائل و مشکلات سرمایه گذاران، کارگاه های تولیدی و همچنین با توانمندی ها و ظرفیت های شهرستان ها آشنا شویم و اگر چنانچه مشکل و مانعی در رابطه تولید و بحث سرمایه گذاری داشتند آن را با حضور مدیران کارگاه های تولیدی و سرمایه گذاران بررسی و تصمیمات لازم را اتخاذ نماییم.

حسینی در ادامه سخنان خود گفت: هدف ما ارتقاء فضای کسب و کار است که یکی از مأموریت های کلیدی مسئولین استان محسوب می شود. تمام سعی ما بر این است که با رفع موانع تولید، زمینه مناسب را برای سرمایه گذاران بخش خصوصی فراهم کنیم. قطعاً با جذب سرمایه گذار و پایین آوردن قیمت تمام شده کالا و خدمات می توانیم فضای لازم را برای فعالان این عرصه ایجاد نماییم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: شهرستان نقده در بحث گردشگری از ظرفیت های کم نظیری برخوردار است و سد مخزنی حسنلو یکی از پتانسیل های خوب جهت سرمایه گذاری است. وی ابراز امیدواری کرد که با جذب سرمایه گذار و رفع موانع، بتوان از این ظرفیت کم نظیر جهت جذب گردشگر و توسعه شهرستان بهره برد.

حسینی در ادامه با اشاره به تهیه سند توسعه توسط فرمانداری گفت: ضروریست فرمانداری ها سند توسعه را تنظیم و جهت تسطیح مشکلات و دریافت مجوز های لازم اقدام نمایند.

گفتنی است در این جلسه 14 مورد از موانع و مشکلات کارگاه های تولیدی شهرستان و سرمایه گذاران  مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت که پس از بحث های کارشناسی عمده مشکلات آنان رفع شد.