فرماندار نقده در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان:

معلمین پایه گذار نسل آینده کشور هستند و باید در راستای رفع مشکلات آنان تلاش نماییم/ آموزش و پرورش و دانشگاه ها نقش مهمی در تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری(مد) در بیانیه گام دوم انقلاب دارند

معلمین پایه گذار نسل آینده کشور هستند و باید در راستای رفع مشکلات آنان تلاش نماییم/ آموزش و پرورش و دانشگاه ها نقش مهمی در تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری(مد) در بیانیه گام دوم انقلاب دارند
جلسه شورای آموزش و پرورش نقده به ریاست فرماندار شهرستان و با محوریت مراسمات هفته گرامیداشت مقام معلم و تصمیم گیری در خصوص تخریب برخی از مدارس که از نظر ساختمانی و قدمت ساخت امکان استفاده از آنها وجود ندارد، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری نقده، فرامرزی فرماندار شهرستان در این جلسه ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدا بخصوص شهدای فرهنگی و شهید مرتضی مطهری، گفت: ما هرچه داریم از معلمین داریم. معلمین پایه گذار نسل آینده کشور هستند و باید در راستای رفع مشکلات آنان تلاش نماییم.

فرامرزی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری(مد) در بیانیه گام دوم انقلاب گفت: آموزش و پرورش و دانشگاه ها نقش مهمی در تحقق آن دارند. برای دستیابی به اهداف بیانیه پاکدستی باید در راس امور قرار گیرد و معلمین عزیز باید دانش آموزان که آینده سازان ایران اسلامی هستند هم از لحاظ علمی و هم از لحاظ فرهنگی تعلیم دهند.

فرامرزی در خصوص تخریب و انتقال برخی از مدارس که از لحاظ ساختمانی امکان استفاده از آن وجود ندارد نیز گفت باید نقشه جامع شهری و رفاه دانش آموزان و اولیا در این زمینه مد نظر باشد.

در این جلسه در خصوص برنامه ها و مراسماتی که برای گرامی داشت مقام معلم در نظر گرفته شده بود نیز بحث و گفتگو شد.

لازم به ذکر است از جمله مراسماتی که در این هفته برگزار خواهد شد می توان به میزبانی نماز جمعه، دیدار با ائمه جمعه و فرماندار، برنامه سپاس معلم، تقدیر از معلمین منتخب و بازنشسته و ... اشاره کرد.