جلسه ستاد مدیریت مقابله با کرونای شهرستان به ریاست منوچهر شاکر فرماندار نقده برگزار شد

جلسه ستاد مدیریت مقابله با کرونای شهرستان به ریاست منوچهر شاکر فرماندار نقده برگزار شد
صبح امروز جلسه مدیریت مقابله با کرونای شهرستان به ریاست فرماندار و با حضور دیگر اعضای جلسه در راستای مدیریت و مبارزه با ویروس کرونا و برنامه ریزی برای اقدامات پیش رو، در محل سالن جلسات فرمانداری تشکیل شد.


به گزارش روابط عمومی فرمانداری نقده، منوچهر شاکر فرماندار شهرستان در ابتدای جلسه ضمن عرض تسلیت بمناسبت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبداالله الحسین(ع) اظهار داشت: به دلیل عادی انگاری و کاهش رعایت دستورالعمل های بهداشتی و شیوع ویروس جهش یافته دلتا در ایام اخیر، متاسفانه شاهد خیز پنجم و به تبع آن افزایش تعداد مبتلایان و فوتی ها در سطح کشور هستیم و لازمه کنترل شرایط موجود در وهله اول رعایت کامل دستورالعمل های بهداشتی و تسریع در واکسیناسیون سراسری است.

فرماندار شهرستان تصریح کرد: با توجه به شرایط موجود در صورتی که بازارهای دواب شهرستان دستورالعمل های بهداشتی را به طور کامل رعایت نکنند مجبور به تعطیلی این بازار ها خواهیم بود.

 سرهنگ پاکدل فرماندهی انتظامی شهرستان نیز از آمادگی کامل نیروی انتظامی شهرستان در اجرای مصوبات ستاد ملی، استانی و شهرستانی مبارزه با کرونا خبر داد.
 
 در ادامه مدنی رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان عنوان کرد: تمامی دستورالعمل های بهداشتی برای هیئات عزاداری ارسال شده و در جریان نظارت ها از هیئت های عزاداری شهرستان در صورت رعایت نکردن دستورالعمل های ستاد ملی و استانی مبارزه با کرونا تذکرات لازم داده شده است.

 وی درادامه سخنان خود گفت: برگزاری مراسم ماه محرم می بایست براساس ضوابط ابلاغی وزارت بهداشت و ستاد ملی مبارزه با کرونا، صورت گیرد.

مدنی خاطرنشان کرد: در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی مزار شهداء توسط شهرداری و نیروی انتظامی مسدود خواهد شد.
 

  در ادامه جلسه دکتر کیانفر رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان اظهار داشت: کاهش رعایت دستورالعمل‌ها به زیر ۴۰ درصد در کشور، موج پنجم بیماری را به‌وجود آورده است، سرعت انتقال در سویه 'دلتاویروس' به‌شدت بالاست و لازم است موارد بهداشتی بعنوان موثرترین راه پیشگیری با جدیت بیش‌تری توسط آحاد جامعه موردتوجه قرار گیرد.


کیانفر در خصوص روند واکسیناسیون در شهرستان گفت: خوشبختانه واکسیناسیون در سطح شهرستان در حال انجام است و بالاترین رکورد واکسینه کردن گروه های هدف روزانه 1600 نفر در روز است، بهداشت و درمان شهرستان در صورت موجود بودن واکسن، آمادگی تزریق روزانه حدود 2500 دوز واکسن را دارد.
 
 
در پایان جلسه پس از بحث و تبادل نظر اعضاء، تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید.